Jeg sad her søndag og læste lidt nyheder, også faldt jeg over et læserbrev fra Karsten Byrgesen om Landbrugspolitik og tænkte det kunne da være interessant.

Efter at have læst meget kort tid, fik jeg et dejavue. Jeg læste det færdig, og sad stadig med følelsen af, at det var som om jeg havde hørt det hele før. Så jeg tjekkede om Karsten havde sendt et lignende læserbrev før, det kunne jeg dog ikke finde. Jeg fandt tilgengæld en blog af Pernille Vermund (se billede), som er skrevet for knap en måned siden og store dele er ordret det Karsten Byrgesen har sendt ind som hans læserbrev.

Er det okay, at man tager en andens ord og sender dem som sin egne? Personligt synes jeg det er meget forkert da læserbrev skulle være ens egen måde, at sige vores personlige holdning på, vores alle sammen måde at debattere de forskellige emner der rører sig lokalt. Ikke bare noget en professionel politiker fra KBH skrevet eller sendt ud til sine partimedlemmer, som så spreder lederens ord som var det en bedre sekt, hvor man ikke har sin egne meninger, men lederens ord er lov.

Så jeg håber ikke at jeg i fremtiden ikke vil sidde med denne følelse, men fremover vil kunne stole på at det der kommer fra Karsten Byrgesen rent, faktisk er hans ord og holdninger, ikke noget han har fundet på nettede og rettede lidt til.

Med ærlighed kommer vi længst.

Skrevet af
Maria Nielsen, Fredericia

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Ove Nygaard
Ove Nygaard
17:20 - 21. maj 2021 17:20

Den “metode” er såmænd meget brugt, men det bliver den ikke mere tiltalende af!😪

Jesper
Jesper
08:22 - 22. maj 2021 08:22

Gode argumenter kan ikke gentages ofte nok. 🏆

Poul Rand
Poul Rand
08:13 - 29. maj 2021 08:13

Det er tilladt, men det viser hvor visionsløs en kandidat kan være. Det mindste man kan gøre er at ændre teksten til sin egen og tilføje lidt lokal politik i et KV år.