I Fredericia har man lavet et sommermarked på Ryes Plads for at skabe liv og hygge, men i en af boderne har der været indbrud, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Vicepolitikommisær hos Sydøstjyllands Politi, Finn Ellesgaard, oplyser at der har været indbrud i en af boderne på Ryes Plads mellem onsdag klokken 12:30 og frem til fredag klokken 13:00, hvor man har brudt hængelåsen op til en af boderne. Fra boden er der stjålet en iPad.

På Bülowsvej har der været indbrud i en villa. Det er sket mellem onsdag klokken 12:00 og frem til fredag klokken 13:00. Der har man brudt ind ad vinduet med en skarp genstand, og fra villaen er der stjålet smykker og en porcelænskrukke.

I samme område har der været forsøg på indbrud. Det er sket på Bodilsvej mellem fredag klokken 16:00 og frem til søndag klokken 09:30. Man har forsøgt at komme ind via et kælderrum, men en alarm blev påvirket i den forbindelse og det blev derfor ved forsøget.

På Prangervej i et kælderrum lykkedes det at komme ind. Det er sket mellem lørdag klokken 16:00 og søndag klokken 15:00. Man har stjålet et topnøglesæt og en slagboremaskine, begge dele af mærket Makita, og derudover er der stjålet tre kasser sodavand.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer