Herlev-firmaet har nemlig takket være kolleger i England fået overtalt den engelske symaskine-kunstner Harriet Riddell til at gæste Kreative Dage og VSM-standen i MESSE C. Harriet Riddell kan tegne folk via sin symaskine – hvilket skulle være et syn for guder.

‑ Vi forventer en kødrand af folk, når Harriet Riddell viser, hvad hun kan. Jeg har set klip med hende på Youtube, og det er meget fascinerende, siger Dorte Bendsen fra VSM.

Workshop med glas

Fra den anden ende af landet kommer firmaet Your Own Design fra Blåvand. De er kendt for blandt andet glasbrush, navneskilte, tekststickers til postkasser, tryk på tekstiler samt streamers til eksempelvis biler.

Firmaets motto er ”Kun din fantasi sætter grænser”, og det viser de blandt andet på en stor workshop, som de arrangerer på messen:
– Meningen er at lade gæsterne selv designe og lave flotte glas med sandblæste motiver og navne, fortæller Tina Andersen fra Your Own Design, som på messen også vil sælge skabeloner til blandt andet sandblæsning, akrylmaling, airbrush og porcelænsmaling samt folie til bil-dekorationer, wallstickers, tekstiltryk, rhinstensmotiver etc.

Også for mændene

Selv om kvinderne er i overtal blandt de besøgende, så er der også mange tilbud for mændene på Kreative Dage. De kan blandt andet besøge standen hos Silkeborg-firmaet Sminge Inventar og Maskiner.
‑ Trædrejning er blevet vældigt populært som hobby, og derfor har vi bl.a. drejebænke, værktøj og udsugning med til Fredericia, fortæller indehaver Allan Olesen.

‑ Trædrejning er blevet en del af en trend, hvor meget af boligindretningen handler om at vende tilbage til naturen. Træ og naturmaterialer bredt set er virkelig velset, og vores stand skal forhåbentlig være med til at lokke endnu flere mandlige besøgende til den kreative messe, fortæller Allan Olesen – som har drejebænke lige fra 4.000 til 35.000 kroner med til Kreative Dage.

Kreative Dage 2014 finder sted den 24. til 26. oktober i MESSE C, Fredericia.

Se mere på http://www.kreativedage.dk

(Foto: PR )