Med ansættelsen af Ole Graversen har Kolding Kommune sikret sig en Ungechef, der både kommer med et stor erfaring fra ungeområdet og en stærk ledelsesmæssig baggrund.

For første gang ansætter Kolding Kommunes en Ungechef, der får ansvaret for alle opgaverne omkring individuel støtte til de unge, der har brug for hjælp fra kommunen. Og den første til at besætte pladsen bliver én, der både har kendskab til området og over 20 års erfaring i arbejdet med udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap.

Navnet er Ole Graversen og han kommer til at få det samlede ansvar for drift og udvikling af ungeområdet, hvor byrådet har besluttet at samle alle de sociale, beskæftigelsesmæssige og uddannelsesfaglige opgaver for unge over grundskolealderen. Ole kommer fra en stilling i Region Midt, hvor han er områdechef for Specialområde Børn og Unge.

– Jeg glæder mig til at blive en del af holdet i Kolding, og til at samle hele Ungeområdet om at skabe den bedst mulige ungeindsats. Som jeg ser det, giver den nye organisering det bedste fundament for at skabe den helhed i vores indsatser, som både byrådet og de unge ønsker. Jeg ser frem til at gøre en god ungeindsats bedre, så flest mulige unge kommer i uddannelse og beskæftigelse, siger Ole Graversen.
Ole har før jobbet som områdechef i Region Midt i 10 år været forstander for flere døgninstitutioner for børn og unge, og det glæder Social- og Arbejdsmarkedsdirektør Thomas Reintoft at kunne ansætte en ny Ungechef, der har stor viden inden for området.

– Ole har et stærkt borgerfokus og passer godt ind i vores organisation. Jeg hæfter mig specielt ved, at vores nye ungechef brænder for udvikling og god ledelse, og det kan vi allerede mærke, at Ole gør. Jeg er sikker på, at han er et godt match, siger Thomas Reintoft.

Ole er 54 år og bor i Kolding sammen med sin kone Henriette og to hjemmeboende børn.
Fritiden bruges aktivt med sejlads i familiens sejlbåd.