Oslo Byfogedembede godkendte i dag Norwegians rekonstruktion i Norge. Dermed er koncernens rekonstruktionsprocesser i både Norge og Irland godkendt af domstolene, og to meget vigtige milepæle er nået i rekonstruktionen af Norwegian. Selskabet forbereder nu processen med at indhente ny kapital.

Domstolen konkluderede efter, at kreditorerne godkendte den norske rekonstruktionsplan i en afstemning, som blev afsluttet fredag d. 9. april.Vi er meget glade for denne vigtige afgørelse.

– Når vi har nået de to største juridiske milepæle, kan vi se frem mod at fortsætte arbejde med at indhente ny egenkapital, siger Jacob Schram, koncernchef i Norwegian.

– Jeg er stolt over at lede et selskab, som kendetegnes af en helt enestående vedholdenhed og gå-på-mod. Og jeg er meget taknemmelig for, at vi har fået afgørende opbakning til at kunne fortsætte vores virksomhed, siger Schram.

Afgørelserne i både Irland og Norge træder i kraft, når den planlagte egenkapital er indhentet. Kapitalindhentningen er forventet gennemført i løbet af maj måned.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer