Middelfart Boldklub var længe bagud 0-1 til Brabrand, men på to mål i de sidste ti minutter af kampen blev opgøret vendt på hovedet.

Middelfart vandt igen, men det holdt hårdt på den vindblæste kunstgræsbane på MG&BK’s anlæg, hvor der var kraftig med/modvind alt efter hvilken banehalvdel man var på. I første halvleg betød det, at Middelfarts clearinger ofte røg tilbage i hovedet på forsvaret. Det gjorde, at Brabrand dominerede, og efter 29 minutter lykkedes det dem at komme i front, da Henrik Borup bankede bolden i kassen efter en fejl i Middelfarts venstre side.

I anden halvleg var det Middelfarts tur til at have vinden i ryggen, og efter en tilvænning satte Middelfart en slutspurt ind. I det 84. minut kom udligningen. Det skete, da indskiftede Casper Johansen lagde en frisparksbold ind i panden på Niclas Vemmelund, der headede bolden i mål til 1-1, men Middelfart ville mere. I det 89. minut fandt Emil Lyng Nicolai Frederiksen, som kom forbi Brabrands forsvar og satte bolden i mål til 2-1, der blev kampens resultat.

Med sejren har Middelfart hentet fire ud af fire mulige sejre i forårssæsonen. Det betyder, at holdet nu indtager femtepladsen i 2. division.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer