Vagtchef Jesper Jensen fra Sydøstjyllands Politi havde denne mandag aften flere hændelser på døgnrapporten, de indebar færdselsuheld og indbrud i både Fredericia og Kolding.

– Politiet får kl. 11.43 en anmeldelse om et indbrud på Folehaven i Kolding, Vonsild. Indbruddet er sket i går mellem kl. 22 og i dag kl.11.43. Man er kommet ind ved opbryde en havedør, derefter har man gennemrodet villaen totalt. Der er stjålet en bærbar computer, et armbåndsur og en møntsamling, fortæller Jesper Jensen.

Senere får Sydøstjyllands Politi en anmeddelse om et færdselsuheld på Vejlevej ved Trianglen i Kolding.

– Da en personbil, med en 73-årige mandlig fører, overser det røde lys, ender det ud i et sammenstød med en anden personbil, der kørte over for grønt lys, i en venstresvingsbane. Part 2 var en 45-årig mand. En ambulance bliver tilkaldet, men der var heldigvis ingen tilskadekommende, siger Jesper Jensen.

– Dernæst har der været indbrud på Aarestrupvej i Fredericia. Anmeldelsen om indbruddet ramte politiet kl. 13.20, og selve indbruddet er sket mellem den lørdag 3. april kl. 12 til i dag kl. 12.30. Det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet i forbindelse med indbruddet, fortsætter vagtchefen.

Tilsidst nævnes endnu et færdselsuheld på Taulovmotorvejen.

– På Taulovmotorvej i Fredericia Kommune skete der tidligere i dag et solouheld, da en person mistede herredømmet over sin bil, grundet sne og hagl. Der var heldigvis heller ingen tilskadekommende, men bilisten var dog yderst chokeret.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer