Fem kunstnere skal optræde til Sommerrock i Fredericia, og de ser frem til igen at udfolde sig på scenen.

I sit nyeste show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Man kommer hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019 og 2020.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instrumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller – og det er sange fremført af en af de bedste sangere der er i Danmark.

Mike Tramp Intim koncert

Kom til en helt speciel intimkoncert med Mike Tramp, hvor han underholder med sange og historier fra sin fantastiske rejse i rockens verden – og som noget helt specielt for dette show, akkompagneret af keyboard ekvilibristen Lord Sebastian Groset som vil give sangene en helt unik lyd og fylde.

Her kommer m helt tæt på manden, der har indspillet mere end 30 albums og været på landevejen i mere end 40 år. Han har været frontmand i verdensnavne som White Lion og Freak of Nature og han delt scene med alle de store rockbands som AC/DC, Aerosmith, Kiss og Ozzy Osbourne for bare at nævne nogle.

Nu med 13 solo albums bag sig i eget navn og senest det meget anmelderroste og nominerede album“ Second Time Around” der kom på gaden i 2020.

Der er kun én Mike Tramp, og han er Danmarks ægte rock ’n’ roller. Se ham her som solist med en akustisk guitar om halsen, og som noget helt nyt, akkompagneret af en pianist, med sange og storytelling, som kun få kan matche. Mike Tramp kører aldrig på autopilot, når han indtager scenen. Tværtimod er han drevet af spillelyst og livsglæde, som man kan mærke helt ud på parkeringspladsen.

Schneidermann & Ramhede – mere eller mindre jazz

Niklas Schneidermann og Anders Ramhede behøver som medlemmer af Magtens Korridorer vel ikke nærmere præsentation. Men…

Anders Ramhede er jo i dén grad kendt som hårdtslående og knivskarp trommeslager i Magtens Korridorer, men han kommer fra jazzen og har endda gået til det i USA i gamle dage. Nu vender han tilbage til jazz-rødderne.

Med sig har han Niklas Schneidermann omme fra arbejdet i Magtens Korridorer. Udover det alle ved, har Niklas osse som solo-artist og sanger udgivet to albums, henholdsvis “Runaway” i 2016 og “Udansk//Nudansk I//II” i 2018 med cirka 50 efterfølgende koncerter rundt i hele landet.
 
Ved siden af deres i dén grad fortsatte virke i Magtens Korridorer tager de nu på tur med et helt nydannet band for at præsentere, fortolke og fremføre det bedste af det kendteste jazz med et strejf af rock – og omvendt! Naturligvis leveret med et glimt i øjet og serveret med en kølig pilsner samt almindelig pral og historier fra de varmere lande.
 
I jazzens anledning har de allieret sig med verdenseliten i form af pianisten Jesper Hertz og kontrabassisten Søren Lund, som begge er “rigtige” musikere.

Med sig i Fredericia har de den unge, dygtige Middelfart-sangerinde Monika Miftaraj.

Halberg friends

“De Magiske Sange” – en farverig rejse gennem 40 års sangskrivning.

Sange som ”Magi i Luften”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ”Efterår”, ”Elskes af dig”,”Mandagsstævnemøde”, “Brændende Læber”, ”Fri for at drømme om dig” og ”Transit” bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde…- og det med med nogen af landets allerbedste musikere. Og bandets single fra 2019 – ”Godaften & Farvel” – er også på repertoiret.

Halberg & Schandorf – 2 af de oprindelige medlemmer af ”Halberg Larsen”, keyboardspilleren Gorm Bülow, trommeslagen Jesper Thomsen samt den fortryllende sangerinde Heidi Degn – giver de mange gode sange nye vinger.

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil fyre den max af.

Glæd Jer til et forrygende genhør! Poul Halberg – Guitar & Vokal Heidi Degn – Vokal & Tamburin Jette Schandorf – Bas & Kor Gorm Bulow – Keyboards

Andreas Odbjerg: ”Føler Mig Selv 100”

At Andreas Odbjerg er et af Danmarks allerstørste sangskrivertalenter lige nu, kan man ikke fornægte. Han er en mester udi poppens verden, og ord der kan noget udover det sædvanlige. Talentet er eksempelvis mundet ud i kæmpehittet, ”Paris” med Lord Siva og Malte Eberts, ”Rather Be”. Også Ankerstjerne, Nonsens, Elias Boussnina og Patrick Dorgan har det tilfælles at have nydt godt af Andreas’ lyriske formåen på deres udgivelser.

Men han kan også i den grad selv. Først i duoen Moses Andreas med singlen ”Gazeller” og siden hen med singlerne i eget navn ”Icemoneyassbitch”, ”Anne Linnet”, og ”Helt Ok”. Men det var specielt med seneste single ”Tænker på dig” at mange fik øjnene op for Andreas Odbjerg. Nu er han så klar med ny single med ny lyd og ny stil, og han åbner på sin nye single ”Føler mig selv 100” op for et kommercielt univers, hvor det er nærmest umuligt ikke at synge med.

Kompromisløse Mathilde Falch

Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimentere med sin musik og lyrik.

Sammen med hendes band, eksperimenterer hun med det ukonventionelle i både lyd og produktion. Den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske stemme. Også på sit femte album der kommer til maj, bevarer Mathilde Falch intimiteten fra songwriter genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genre, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner.

Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning, og også på sit kommende album tager hun bladet fra munden. Hun finder nye udgangspunkter i en mere moden livssituation som mor og ægtefælle (på 10. år).

Gennem en årrække har Mathilde Falch været en af landets mest intenst turnerende navne, både med sit rockband og som soloartist. På helt old school manér har hun via scenerne opbygget er trofast publikum, med udsolgte huse mange steder til følge.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer