Det unge store talent Steven Plucnar skifter fra Lugi HF til KIF Kolding på en tre-årig kontrakt fra sommeren 2022.

Steven har haft sin håndboldopdragelse i GOG og har været med omkring ligaholdet tidligere. Han har erfaring for ungdomslandshold og Champions League. Han spiller i dag for Lugi HF, der spiller i den bedste svenske liga. Steven er 21 år gammel, men har allerede tilegnet sig meget erfaring. Steven er en ledertype og har høje forventninger til sine omgivelser.

Steven Plucnar udtaler om skiftet:

– Jeg har valgt KIF, fordi jeg ser det som et naturligt skridt i min udvikling at komme tilbage til Danmark og en af
de bedste ligaer i verden. Fysikken og tempoet er i top og man kan få lov til at gå til den, hvilket passer rigtig
godt til mig og min spillestil. KIF er en klub i god udvikling og jeg ser frem mod at bidrage yderligere til
klubbens udvikling. Kolding er af de største håndboldbyer i Danmark. Den bugner af tradition, og jeg glæder mig til at være med
på rejsen, der skal bringe KIF tilbage mod toppen af håndbold-danmark, hvor klubben hører hjemme.