Den tidligere udlændinge- og integrationsminister, Inger Støjberg afsoner nu den straf, hun fik i Rigsretten. Det oplyser hun i et nyhedsbrev. I december måned 2021 blev hun idømt 60 dages fængsel, som skal afsones med fodlænke

– Jeg er begyndt at afsone den dom på 60 dages fængsel, som Rigsretten gav mig. Jeg vil være ærlig og sige, at ventetiden har været lang, og jeg var derfor glad, da justitsministeren endelig fandt sagen frem i bunken, hvor den må have forputtet sig. Men nu er jeg i gang, og det er jeg rigtig glad for!, skriver Inger Støjberg i sit nyhedsbrev og tilføjer:

– Jeg accepterer selvfølgelig dommen og tager den med oprejst pande, og jeg afsoner nu med fodlænke, så jeg kan passe mit arbejde. Inger Støjberg blev dømt i sagen om adskillelse af asylpar, der også blev kendt som barnebrudssagen.