Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens døgnrapport, og han kunne berette om en indbrud og færdselsrelaterede sager. Den første sag, der blev nævnt, var et indbrud på Koldingvej i Vester Nebel. Det er sket mellem fredag klokken 15:00 og frem til klokken 10:30. Man har brudt et terassedør med et koben og stjålet et mindre kontant beløb. Også på Taubersvej har der været indbrud. Det er sket mellem fredag klokken 16:30 og frem til klokken 18:50. Man har opbrud et badeværelsevindue og stjålet smykker.

På den sønderjyske motorvej 500 meter før Christiansfeldt blev en 30-årig mand, der ikke er fra lokalområdet, bragt til standsning. Han blev sigtet for at køre påvirket af euforiserende stoffer.

Den sidste sag fandt sted på Skovbogade mandag klokken 00:55. En personbil blev bragt til standsning, og den 23-årig mand, der er fra lokalområdet, blev sigtet for at køre bil i frakendelsestiden.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer