Billetterne blev revet væk, da Christian Rabjerg Madsen inviterede til gratis tur i biffen for børnefamilier i Kolding og Vamdrup. Begge forestillinger er udsolgt.

Man skulle være hurtig, hvis man skulle sikre sig billetter til én af de to gratis filmforestillinger, som Christian Rabjerg Madsen inviterede til på sin Facebook-side. Efter halvandet døgn var søndagsforestillingen i Nicolai Biograf i Kolding udsolgt, mens lørdagsforestillingen i Vamdrup Kino blev udsolgt på under tre timer.

– Jeg er overvældet over opbakningen og den positive modtagelse, som biograf-arrangementerne har fået. Så det er dejligt, at så mange børnefamilier har meldt sig til. Der er rigtig mange, der er presset af de stigende priser, så forhåbentlig kan en gratis tur i biffen bidrage til lidt ekstra familiehygge, som der måske ikke ellers havde været råd til her i efterårsferien, siger Christian Rabjerg Madsen.

Lørdag kl. 12.45 vises den første film Skolen med magiske dyr i Vamdrup Kino, og søndag vises filmen Poter af stål i Nicolai Biograf i Kolding kl. 14.15.

Christian Rabjerg Madsen, der er valgt i Kolding, er åben om, at arrangementerne er en del af valgkampagnen, men selvom det er valgkamp, er initiativet blevet taget godt imod.

– Der er mange måder, man kan føre valgkamp på. Her tænkte jeg, at det var sjovere at købe en masse biografbilletter, som kan give nogle børnefamilier en god oplevelse, i stedet for at købe flere plakater eller annoncer. Mit indtryk er da også, at folk synes det er en god idé, siger Christian Rabjerg Madsen.

Christian Rabjerg Madsen vil være til stede ved begge forestillinger og byde biografgængerne velkommen. Pressen er velkommen ved arrangementerne både lørdag og søndag.

Praktisk
Lørdag kl. 12.45-ca. 14.30
Vamdrup Kino
“Skolen med magiske dyr”

Søndag kl. 14.15-ca. 16.00
Nicolai Biograf, Kolding
“Poter af stål”