Fredericia Tennisklub kunne ikke stille det store op mod Sønderborg, som de lørdag tabte til.

Klokken 10:00 var der kampstart på Baldersvej i Fredericia. Allerede inden kampen stod det klart, at Fredericia var sikker på at rykke ned i 2. division, men for klubbens spillere blev der kæmpet for, om det kunne lykkedes at vinde en kamp i 1. division.

I første single mødte Niels Nielsen Dam gæsternes Maximilian Todorov, der regnes for en af de bedste spillere i rækken. Todorov er tysker, men med Sønderborgs placering tæt på grænsen til nabolandet, tørner han altså ud for dem. Det stod hurtig klart, at Maximillian Todorov var en for stor mund fuld, men i første sæt fik Niels Nielsen Dam presset tyskeren lidt, da sættet endte 3-6. I andet sæt var der klasseforskel. Todorov endte med at vinde sættet 0-6.

Lukas Dupont mødte i singlen Emil Stegmann Mikkelsen. I første sæt var der ikke den store spænding, da Mikkelsen vandt sættet 2-6, men i andet sæt var der mere kamp om det, men det lykkedes ikke for Lukas Dupont at tvinge kampen ud i tredje sæt, da han tabe 4-6.

Heller ikke Jakob Jessen kunne stille meget op mod Christian Korsbæk Rievers. Jessen tabte 2-6 og 3-6, men i fjerde single mellem Rene Dupont og Peter Krusegaard var der mere kamp om det. Rene Dupont kom godt fra start, og kom foran 5-2, men så begyndte varmen at spille ham et puds. I dagene op til kampen havde han også været ramt af sygdom, og det gjorde, at han ikke kunne opretholde det niveau, som han startede ud med. Unge Krusegaard fik kæmpet sig tilbage og vandt første sæt med 6-7, mens andet sæt blev en mere ensidig affære, da Peter Krusegaard vandt 2-6.

I doublen kunne Lukas Dupont og Niels Nielsen Dam ikke stille så meget op mod Maximilian Todorov og Emil Stegmann Mikkelsen. Sønderborg-duoen vandt 1-6 og 3-6, og så var det op til Rene Dupont og Jakob Jessen at forsøge og vinde den sidste double mod Christian Korsbæk Rievers og Peter Krusegaard. Det lykkedes, da fredericianerne vandt 6-4 i begge sæt, men det ændrede ikke på, at Sønderborg vandt kampen 5-1.

Fredericia Tennisklub spiller sidste kamp i sæsonen den 27. august hjemme på Baldersvej mod Hasle.