Dagens store erhvervsnyhed for Port of Aalborg, hvor den tidligere formand for Dansk Folkeparti, Kristian Thulesen Dahl, blev præsenteret som ny direktør, betyder samtidig, at Fredericia får et folketingsmedlem igen.

Susanne Eilersen er førstesuppleant i Sydjyllands Storkreds, og står dermed til at indtræde i Folketinget igen, senest når Kristian Thulesen Dahl den 1.8.2022 starter som havnedirektør.

– Det kom som en overraskelse, og jeg ønsker ham altid mulig held og lykke i sit nye job, og jeg er sikker på, at de får en dygtig direktør deroppe. Jeg vil også takke for mange års politisk samarbejde med Kristian Thulesen Dahl, siger Susanne Eilersen, der er overrasket, men samtidig glæder sig til at sidde i Folketinget.

– Jeg glæder mig til at komme tilbage til Christiansborg, der er stadig mange af mine tidligere kolleger fra de øvrige partier. Dem glæder jeg mig til at møde, og jeg glæder mig til at repræsentere Dansk Folkeparti med politiske forslag og tiltag hen over de næste par måneder.

Betyder det også, at man ser dig på stemmesedlen næste gang?

– Det må tiden vise. Lige nu glæder jeg mig over at kunne arbejde for demokratiet, den lovgivende forsamling og borgerne i hele vores område, siger Susanne Eilersen og uddyber:

– Jeg vil arbejde hårdt, tage en ad dag af gangen og så tror jeg, at det er et meget populært politikersvar at sige; at man aldrig skal udelukke noget.