Efter en periode med et hårdt program venter nu mere overkommelige modstandere for FHK. Det starter onsdag aften med en udekamp mod HC Midtjylland.

I de seneste tre kampe er FHK blevet matchet mod hold fra den øverste del af tabellen, og det kunne også ses på pointhøsten. Det blev til et enkelt point i kampene mod Skjern, Bjerringbro-Silkeborg og GOG. Det ene point afspejler dog ikke FHK’s niveau i det opgør, for det kunne med lidt mere skarphed være blevet til fire point, da sejren bestemt ikke var en umulighed mod de to førstnævnte hold.

Nu venter der dog modstandere af en anden kaliber, og der kan fredericianerne ikke løbe fra, at de er favoritter. De kommende tre opgør byder på kampe mod HC Midtjylland (ude), SønderjyskE (hjemme) og Mors-Thy (ude), og det er hold, som FHK ser sig selv bedre end, og på papiret er holde også favoritter i alle tre opgør, men et er på papiret, noget andet er i virkeligheden.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Det kræver mentalparathed fra FHK. Man kommer ikke sovende til noget, og pokalkampen mod Skive er et skræmmeeksempel på det. Siden har det heller ikke været noget problem, selvom det er noget andet at spille på udebane mod Lemvig en hverdagsaften i ydmyge rammer, hvor man er favorit, end at spille på hjemmebane mod et tophold. 

adp-as.dk

Et af FHK’s issues har været afslutningerne. Det var det også i den seneste kamp mod GOG, hvor der både blev afsluttet svagt og kom uprovokerede fejl angrebsmæssigt. Som kampen skred frem, blev fejlene dog minimeret og skarpheden blev fundet frem. Samme skarphed kræver det mod HC Midtjylland, og kommer den frem igen, så er der ingen tvivl om, at FHK er et bedre håndboldhold end oprykkerne, der har haft en svær start på tilværelsen i ligaen. HCM har dog vist, at er man der ikke, så er de ikke noget dårligt hold, og det fik SønderjyskE senest at mærke, da de med nød og næppe vandt med 29-28 mod HC Midtjylland.

Der er kampstart mellem HC Midtjylland og FHK klokken 20:30.