FC Fredericia havde spillet og mulighederne til at have fået point mod FC Helsingør, men chancerne blev ikke puttet i kassen.

FC Fredericia tabte 1-0 på udebane til FC Helsingør. Dermed blev det til tredje nederlag i træk, og ikke nok med det, også tredje kamp i træk uden en scoring.

– Jeg har det som om, at vi leder efter mål. Det var svære betingelser i de første kampe, men i dag var der gode betingelser og vi havde bolden i deres felt, men kvaliteten blev for dårlig. Vi satte spillet som vi ville mod et godt hold, der beskæftigede vores bagkæde meget. Vi klarede det fint, og Elias havde gode redninger, men ellers havde vi spillet, og vi prøvede hvad vi kunne, men tingene er svære for os for tiden. I dag mødte vi en direkte konkurrent, og vi har brug for mål og kreativitet, og det skal vi have fundet frem, siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

De manglende mål og den manglede sprudlende offensiv kommer i kølvandet på, at Agon Mucolli blev solgt i januars transfervindue. Mucolli lavede i efteråret fem mål og to assists i 12 kampe, og var den store offensive profil der.

– Han er her ikke mere, så ham bruger jeg ikke tid på. Jeg tænker mere på, hvordan vi kan finde vores balance. Spillerne leder efter selvtillid og deres egen rolle og jeg leder også efter min del af det med at sætte spillerne i de rigtige situationer, men vi har muligheder nok til at score mål, og vi kan godt forlange at få noget med fra de her kampe. Vi har gjort det svært for os selv, konstaterer Michael Hansen.

Med nederlaget er FC Fredericia på sjettepladsen i 1. division, og kan i tabellen blive overhalet af HB Køge, der er på syvendepladsen.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer