FC Fredericia er fortsat ramt af skader, men holdet melder klar til kamp mod topholdet Viborg, som de har stor respekt for.

I den første kamp i oprykningsspillet mødte FC Fredericia Esbjerg på Monjasa Park, hvor gæsterne sejrede med 3-1. Nu gælder det den anden kamp, hvor endnu et tophold venter i form af rækkens nummer et, Viborg FF.

– Det bliver fed kamp, der er en stor udfordring mod rækkens bedste hold. De er klare i deres presspil, de har meget energi og fylder meget på, også på standarder. Der venter en fed opgave, hvor vi skal stå på tæerne i alt, hvad vi laver. Det er Viborg, Silkeborg og Esbjerg, der byder op til fest i forhold til oprykningen, og vores rolle er noget anderledes der. Vi vil gerne være med og indtage dansegulvet og byde os frem. Der venter en stor, men fed opgave, siger FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen og fortsætter:

– Sidst (mod Viborg, red.) knækkede vi hurtigt, og derfra var det et spørgsmål om størrelsen på deres sejr. Vi skal byde os mere frem, og vores spillere skal være bedre, og vi skal være bedre rustet til opgøret.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FC Fredericia er til opgøret fortsat uden Steven Enna, Anders Holvad, Mikkel Basse, Mathias Johannsen, Erik Nissen og Tobias Anker. Der er kampstart mellem Viborg og FC Fredericia lørdag klokken 13:00.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer