I nat blev der præsenteret en ny genåbningsplan, hvor blandt andet coronapasset og brugen af mundbind udfases. I den forbindelse var 1. Viceborgmester i Fredericia, Susanne Eilersen (O), på gågaden og mærkede den positive stemning.

I nat præsenterede Regeringen,  Venstre, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Liberal Alliance og Alternativet en ny aftale som opfølgning på rammeaftalen for genåbningen af Danmark, der blev vedtaget d. 22. marts 2021. Hovedpunkterne i den er, at coronapasset vil begynde at blive udfaset i en såkaldt “solnedgangsklausul”, som glæder for alt andet end rejser og turisme.

Kravet om mundbind udfases ligeledes. Det betyder, at når alle dem på 16 år, der øsnker det, er færdigvaccineret, at kravet om mundbind kommer til at ophøre. Der fremlægges en plan for udfasningen i juni.

Kravet til kontrollen om coronapas lempes ligeledes for frivillige foreninger og på biblioteker. Aftalepartierne skal drøfte erfaringerne i juni 2021, hvor der skal udarbejdes en plan for udfasning af coronapasset.

Se øverst i artiklen Susanne Eilersens kommentar til den plan, som er fremlagt.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer