Danmark var yderst udfordret i bronzekampen mod Frankrig. Først meldte Mikkel Hansen afbud til kampen med en skade, og et minut inde i kampen blev Mathias Gidsel hjulpet fra banen. Alligevel fik danskerne manet sig op og vandt efter forlænget spilletid med 35-32.

Skæbnens ironi ramte Danmark. I kampen i mellemrunden mod Frankrig havde danskerne udeladt Mikkel Hansen og Mathias Gidsel af kamptruppen, og den situation endte Danmark i igen. Hansen havde så store smerter i anklen efter semifinalen, at han ikke kunne spille, og Gidsel havde et solouheld efter et minut, og kom ikke på banen igen.

Imodsætning til kampen i mellemrunden, der var af helt anden betydning, var det franskmændene, der kom buldrede afsted. Danskerne kunne ikke stå imod det franske tryk fra Kentin Mahé og Nikola Karabatic, der spillede i meget høj fart i franskmændenes ankomstfase. Angrebsmæssigt havde Danmark store problemer, og fik skudt Vincent Gerard varm.

Det gav Frankrig en føring på 8-5, og det fik landstræner Nikolaj Jacobsen til at reagere. Rasmus Lauge, der ellers har styret det danske angrebsspil i kampe, hvor det har spidset til, blev pillet ud og kom ikke på banen i den resterende del af den ordinære spilletid. 

I stedet kom Mads Mensah på banen, og sammen med Niclas Kirkeløkke og Jacob Holm fik han skudt hul på den franske defensiv. Samtidig blev det danske forsvar lappet sammen, og Danmark fik derfor udlignet til 13-13 med tre minutter tilbage af første halvleg. Det lykkedes dog Frankrig at gå til pause foran 14-13.

I anden halvleg fik Danmark for alvor momentum. Efter 36 minutter var stillingen 17-17, og kort tid efter var danskerne foran 21-18 og det lugtede af, at Danmark kunne trække fra. Det skete ikke, da der blev truffet forhastede beslutninger angrebsmæssigt. Frankrig fik derfor udlignet til 22-22 med 17 minutter tilbage af opgøret.

De to hold fulgtes efterfølgende ad, og med et minut igen lå serveretten hos danskerne, da Lasse Svan fik bolden i mål til 29-28. Via en parade lykkedes det Dika Mem at udligne til 29-29, og da Aaron Mensing i sidste sekund skød i de franske parader, gik kampen i forlænget spilletid. 

Fra starten af den forlængede spilletid tog Nikolaj Jacobsen et sats. Rasmus Lauge blev taget på banen igen efter at have siddet iskold på bænken siden det tiende minut. Lauge oppede sig gevaldigt, og med to mål i den første del af den forlængede spilletid sørgede han for, at Danmark førte 32-30 efter de første fem minutter. 

I de sidste fem minutters forlængede spilletid forsøgte Frankrig sig med at gå i syv mod seks, men det hjalp ikke. Lauge fortsatte med at score, og i målet lukkede Niklas Landin af, og efter en sejr på 35-32, fik Lasse Svan derfor en lufttur efter sin sidste slutrundekamp inden, at han stopper karrieren til sommer.