På Zwei Grosse i Kolding kan en 19-årig mand, risikere ikke at må færdes i de såkaldte “nattelivszoner”, efter en voldssag på stedet.

Flere bliver, på natklubben, ophidset ved et-tiden, hvorefter en 19-årig mand fra Kolding giver en 21-årig mand, også fra Kolding flere knytnæveslag i ansigtet.

Den 21-årig mand bliver sigtet for vold, og en dommer skal vurdere, hvorvidt han må færdes i nattelivszonerne fremover. Nattelivszonerne finder sted i flere større byer, heriblandt Kolding, Vejle, Fredericia, Skanderborg og Horsens kommune. Det ses som en tillægsstraf, hvori den pågældende person, ikke må færdes i nattelivet over arealer i næsten hele Danmark i 1-2 år efter straffen. Denne tillægsstraf kom efter regeringen ville skabe en tryghedspakke, sådan at alle kunne være trygge i byen.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.